Dins els actes de la 448a. Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí.
L’Associació Juvenil Auvënguen, Jóvens de l’Espluga va organitzar el passat divendres 25 de gener un taller de maridatge de cerveses i formatges artesans.
L’activitat va ser un èxit ja que es van omplir totes les places disponibles. Així doncs, 25 persones van poder gaudir d’aquest taller impartit per Sandra Rico, del grup Rico.cat.
Durant dues hores, els participants van aprendre vàries curiositats sobre l’elaboració de les cerveses i els formatges, moltes de les seves característiques, les diferències entre les diferents varietats i els diversos gustos i combinacions que es poden aconseguir.
Durant el maridatge es van poder provar cerveses artesanes com la Sphiga o la Bianyenca, elaborada amb blat de moro blanc. I també, diversos formatges, alguns eren més coneguts com el Roquefort, i d’altres menys quotidians com Idiazabal o d’Albió.
Auvënguen.














