Des de que es va formar l’Agrupació de productors d’ all de Belltall , la Junta encapçalada per la Presidenta Neus Berenguer ha treballat per tal de difondre el coneixement de l’all de Belltall i així es va crear la web de l’ Agrupació ( www.alldebelltall.cat) .
Però el treball de la Junta continua en la millora de la Qualitat de l’all de Belltall. Ja enguany el Director del Departament d’Agricultura de la Generalitat ( Anton Ballvé ) va visitar Belltall i va oferir-se a col.laborar amb les tècnics del departament per tal de millorar la qualitat de l’all.
I així va ser , ja que tècnics del departament ( sanitat vegetal) s’ han desplaçat a Belltall per tal de recollir mostres i analitzar l’all de Belltall per tal de millorar la qualitat del producte. La Generalitat no sols aporta ajuda en aquest apartat amb els seus tècnics, també esta oferint assessorament respecte a quins son els millors adobs i les tècniques de conservació de l’all .
Pep Lloses membre de la Junta ha declarat “Aquest exemple de sinèrgies entre l’administració publica i la iniciativa privada en el cas de l’all de Belltall, són els que cal potenciar per tal que l’ economia de Catalunya tiri endavant “ .
La Junta està treballant en la IV edició de la Festa de l’all de Belltall que tindrà lloc el proper Dissabte 4 d’ Agost . Neus Berenguer ha declarat “ hem d’aconseguir que la Conca de Barbera sigui tan famosa coma la “ Toscana” , tenim productes de qualitat (all de Belltall, vins D.O Conca de Barberà , patata de Prades, formatges.). i a més uns paisatges admirables ( Mirador de Forès, , Muntanyes de Prades,Pontils..) ..”
Un petit poble Belltall, amb un producte també petit ( l’all) , però amb un grup de persones incansables per preservar i promocionar el seu producte, L’ ALL DE BELLTALL.