El Museu de la Vida Rural organitza el proper divendres 19 de setembre a les vuit del vespre un maridatge de cerveses artesanes.
Participaran en l’acte Cerveses Ponent, que presentarà les seves tres cerveses, i Art Restaurant, de l’Espluga de Francolí, cuina catalana contemporània de mercat i temporada.
David Romero, tècnic cerveser i soci, amb Josep Sala, de Cerveses Ponent, serà l’encarregat de guiar els assistents al maridatge, introduir-los en la història de la cervesa i amenitzar el tast amb anècdotes al voltant d’aquesta beguda.
Les cerveses que s’hi podran degustar seran la Ponent de Blat, la Ponent Abadia i la Ponent Starlight, creació d’enguany. La primera és una cervesa feta amb malta de blat (weissbier). La segona és una cervesa d’alta fermentació (Ale) homenatge a la manera de fer de les abadies belgues. Per acabar, la Ponent Starlight, també d’alta fermentació però de tipus Indian Pale Ale (IPA), destaca per dur una quantitat superior de llúpol.
Les places al maridatge són limitades. La inscripció es pot fer per via telefònica al 977 870 576 o bé al correu rodena@museuvidarural.cat i té un cost de 7 euros.