El celler Mas Foraster rep molt bones puntacions a la publicación “International Wine Cellar”. El trepat destaca amb 90 punts.
Nou reconeixement del sector vinícola internacional per als vins DO Conca de Barberà que, de la mà del celler Mas Foraster, aconsegueixen 90 punts en la publicació de tendència vinícola “International Wine Cellar”, una de les publicacions referència del sector mundial del vi al costat de “The Wine Advocate”.
El prestigiós crític vinícola nord-americà Stephen Tanzer, ha tornat a tastar els vins del celler de la Conca de Barber atorgant-li 90 punts a dos dels seus vins en la seva publicació “International Wine Cellar”.
Qui és considerat per un ampli sector d’especialistes del món del vi com el gran competidor de Robert Parker, ressalta amb 90 punts el Josep Foraster Trepat 2011 i el Josep Foraster Criança 2009. El Josep Foraster Collita 2011 surt puntat amb 89 punts i el Josep Foraster Blanc Selecció amb 87 punts. Des del celler es vol destacar que intentaran que el críci torni a tastar el blanc per “l’excel.lent evolució que aquest vi estar tenint en ampolla, doncs el crític el va catar just 15 dies després d´embotellar-lo.”
A més, el Josep Foraster Trepat ha estat protagonista aquest any a The New York Times on, de la mà del crític nord-americà Eric Asimov, ha destacat sobre una selecció de 20 vins memorables per 20$.
Stephen Tanzer és un dels crítics més reconeguts als Estats Units i és director i editor de la publicació bimensual “International Wine Cellars”, que s’edita des de 1985. Aquesta publicació empra un sistema de qualificació del vi basada en una escala de qualitat que s’estableix entre els 70 i 100 punts, sent la gran competidora de “The Wine Advocate” de Robert Parker, si bé, el tret diferencial d’ambdues publicacions es centra en una línia menys extravagant per part de Tanzer.
DO Conca de Barberà