I a més: Master Class de Cuina Medieval amb el cuiner Pep Salsetes.
El dia 6 de juliol es tanca el termini per a la primera fase d’implementació de la nova tarja integrada de productes turístics de la Conca de Barberà.
Els membres de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà s’integraran en els serveis de la ConcaCard, una tarja de fidelització per als turistes i visitants de la nostra comarca.
Tots els bars i restaurants de la comarca que formin part de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria podran integrar-se a la xarxa d’establiments que difonguin els seus serveis a través d’aquesta nova tarja comarcal i participaran en una xarxa de productes i serveis turístics que s’oferiran de manera conjunta als visitants de la Conca de Barberà.
Ja fa temps que entre els empresaris de la comarca, vinculats al turisme, rodava la idea de crear una tarja de fidelització que permetés oferir conjuntament als nostres visitants tots els serveis i productes d’una manera atractiva i coordinada, convidant-los a una àmplia experiència en la seva visita i amb l’objectiu de propiciar la repetició continuada de la seva estada entre nosaltres.
El Consell Comarcal de la Conca de Barberà sembla que ha donat el pas definitiu i ja és a punt de materialitzar-se la iniciativa a través d’un Grip de Promoció Trística de la Conca composat per empresaris d’hostaleria, els allotjaments rurals, la D.O, l’Associació d’Embotelladors, artesans, empreses agroalimentàries, empreses vinculades als esports d’aventura, museus, oficines de turisme municipals, el Reial Monestir de Santa Maria de Poblet i el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet.
Des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria volem convidar a tots aquells bars i restaurants que encara no pertanyen a la nostra associació a inscriure’s per gaudir dels avantatges d’aquest nou atractiu per als nostres establiments.
El dimarts, 3 de juliol, Master Class de cuina Medieval amb el cuiner Pep Salsetes
També volem convidar els nostres associats i la resta de bars i restaurants que encara no ho són, a participar a la Master Class sobre cuina medieval que el proper dimarts, 3 de juliol, impartirà el cuiner Pep Salsetes, de 17h. a 19h. al Bar Restaurant Cal Jordi.
Aquest acte té com a objectiu posar les bases necessàries per garantir l’èxit de les campanyes Els Dimecres Tapa! I Dissabtes de Gastronomia Medieval que sota el lema Vivim el Montblanc Medieval impulsen aquest estiu l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.
Tots els propietaris de bars i restaurants de Montblanc hi sou convidats.
La Master Class del Pep Salsetes, un personatge històric dels fogons catalans, serà el tret de sortida de les campanyes de dinamització comercial d’aquest estiu a Montblanc i l’inici de la creació i futura consolidació d’una oferta gastronòmica medieval a la nostra comarca.
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà
Ràdio Montblanc no es fa responsable de la informació publicada que ha extret de la font indicada a sota.
Assosiació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà