El vi Josep Foraster Selecció 2007 ha estat inclòs a la “Guia de Vino y Gastronomia – 300 mejores vinos.”
El Celler Mas Foraster està d’enhorabona amb un altre reconeixement a un dels seus vins. En aquest cas, el Josep Foraster Selecció 2007 ha estat inclós entre els 300 millors vins de l’Estat. En aquesta Guia on es destaquen aquests 300 vins inclou cava, vi blanc, vi rosat i vi negre. El Josep Foraster Selecció 2007 ha estat puntuat amb 90 punts i el destaquen per el seu taní ben integrat i per la seva bona acidesa que li aporta frescor i que “és molt característica en els vins de La Conca”, com ens explicar Ricard Sebastià, enòleg i propietari del celler.
La ‘Guia Vi + Gastronomia dels 300 millors vins d’Espanya’ és el resultat de l’acurat treball d’un equip de tastadors que ha fet seva la dura tasca de seleccionar el més destacable de la producció en un Estat on hi ha molts cellers de primera línia i de reconeguda qualitat. Per arribar al reduït nombre de 300 etiquetes s’han analitzat i tastat més de 3.000 vins.
Les mostres, provinents de tots els territoris de l’Estat, han estat seleccionades prèviament i dividides per categories: escumosos, blancs, rosats, negres joves, negres de criança, generosos i dolços. En una fase posterior, s’han avaluat els vins per mitjà de sessions de rigoroses cates a cegues. I aquí és on el vi del celler Mas Foraster ha destacat per davant d’altres, donant un nou reconeixement a aquest celler de la DO Conca de Barberà.
D.O.Conca