Alguns dels celleristes, restauradors i propietaris d’allotjaments de la Conca de Barberà ja han estat entrevistats per tal que les seves dades formin part del projecte EnoSigTur Mòbil.
Un recomanador enoturístic digital gestionat des del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca. Fins el moment l’equip organitzatiu es mostra molt agraït amb els agents comarcals, per la bona rebuda que han mostrat amb la iniciativa.
Els turistes i visitants podran accedir a l’aplicació a través del mòbil o per Internet. Després d’introduir la informació referent a la seva estada i les seves preferències, l’aplicació recomanarà els actius enoturístics de la demarcació de Tarragona que més s’adeqüin al seu perfil.
L’EnoSigTur Mòbil forma part del Pla CENOTUR (Pla de Reforçament de la Competitivitat de l’Enoturisme a les comarques de Tarragona) i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) Eix 1, en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2007-2013.