Uns 40 viticultors naturals es reuneixen aquest dilluns (dia 16 d’abril) al Celler Escoda-Sanahuja (DO Conca de Barberà) y presentaran els seus vins realitzats i embotellats sense cap mena d’aditius.
L’acte és organitzat per la ‘Asociación de Productores de Vinos Naturales’. Un vi natural es un vi realitzat sense afegir ni treure res al raïm inicial.
El resultat És un fidel reflexe que de la terra de la neix el vi. A partir de les 11:00 hores al Celler Escoda-Sanahauja, es podran tastar els vins naturals dels següents productors:
– Gilles et Catherine VERGÉ
– Rémi POUJOL
– Antony TORTUL
– Sébastien RIFFAULT
– Domaine des GRIOTTES (Marc Fevre)
– Jérome SAURIGNY
– Francesco MAULE
– Thierry PUZELAT
– Clos FANTINE
– Emile HEREDIA
– Bruno DUCHÊNE
– Alessandra BERA
– Stefano BELLOTTI
– Gilles AZZONI
– Bernard BELLAHSEN
– Michel AUGÉ
– Gérald OUSTRIC
– Alain CASTEX
– Mathieu LAPIERRE
– Jean-Pierre ROBINOT
– Julien COURTOIS
– Axel PRÜFER
– Henri MILAN
– Olivier LEMASSON
– Alexandre BAIN
– Philippe WIES
– Olivier COUSIN
– Sylvain MARTINEZ
– Didier CHAFFARDON
– Julien GUYOT
– Philippe VIRET
– Nicolas CARMARANS
– Gian-Marco ANTONUZI
– Laureano SERRES
– Joan Ramon ESCODA
– Antonio VILCHEZ
– Pep TORRES
– Francois DAVID
Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà