La prestigiosa revista nordamericana “Wine & Spirits Masgazine” ha seleccionat i puntuat amb 91 punts el vi del Celler Mas Foraster, el Josep Foraster Trepat 2010. Una qualificació que la revista considera com una recomanació excepcional. Tot un nou èxit internacional per aquest celler de la Denominació d’Origen Conca de Barberà.
L´Associació Vinícola Catalana va organitzar una mostra de vins catalans a Nova York dels vins que es troben a EEUU (El Josep Foraster Trepat és un dels vins de la DO Conca que es comercialitza en terres americanes) amb el conegut sommelier Josep Roca. I va ser en aquest acte on el catador de Wine&Spirits va tastar el Trepat i va dir que “era el vi que ell beuria a casa seva”. Després en va demanar una mostra a l’importador i en va fer la ressenya.
La nota va acompanyada d’aquesta ressenya breu del crític de la revista que qualifica el trepat de Mas Foraster “d’electritzant”. Explica també molt per sobre l’origen i la peculiaritat d’aquesta varietat única de la Conca de Barberà. I acaba per exaltar els tocs florals i “l’acidesa cristal·lina” d’aquest vi “made in DO Conca de Barberà”.
Aquest important reconeixement a nivell internacional posa de manifest una vegada més l’excel·lent trajectòria d’aquest celler d’origen familiar i que des d’un
principi va apostar per l’excel·lència en la qualitat dels seus vins. A més, el fet que hagi estat un trepat el vi puntuat i amb tant alta valoració reforça l’anomenada i el potencial d’aquesta varietat autòctona de la Conca de Barberà.
“Wine & Spirits Magazine” és de lectura obligatòria per a qualsevol persona relacionada amb el sector del vi. Els coneixements i la informació proporcionada són de gran valor, de les revisions de vi a les últimes tendències.