Obertes les inscripcions per al TrosFood 2021, una ruta enogastronòmica per descobrir la Vall del Corb.
Una passejada a peu i copa en mà per anar degustant en cada parada la gastronomia local elaborada amb productes de la zona i per restauradors locals.
El proper 26 de juny torna el TrosFood a la Vall del Corb, després de ser ajornat l’any passat a causa de la Covid19. El TrosFood, que aquest any transcorrerà pels voltants de Passanant (Conca de Barberà), és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren.
Copa en mà i per davant una passejada de 12 km, aquesta caminada enogastronòmica farà endinsar els participants en els corriols i camins de Passanant, en una ruta circular amb set parades on anar degustant, a cada una, els platets que els restauradors de la zona han elaborat amb els productes agroalimentaris de productors locals, cada un amb un maridatge amb licors, cerveses o vins també procedents de producció local.
Tot i que l’activitat es realitza íntegrament a l’aire lliure, aquest any s’implementen mesures de seguretat i distanciament en prevenció de la Covid19, com sortides esglaonades en 6 franges diferents de les 11h a les 14h i l’ús obligatori de mascareta durant el recorregut. Les inscripcions ja estan obertes a http://www.inscripcions.cat/trosfoodvalldelcorb2021 i el termini finalitza el 20 de juny de 2021