A l’Estiu res millor que refrescar-se amb sucs sense alcohol….
Granissat de síndria Ingredients
• 400 g de síndria, trossejada i congelada
• El suc de mitja llimona
• Unes fulles de menta
• Gel picat
Preparació
Col·loca la síndria en la batedora juntament amb el suc de llimona, bat-lo tot i afegeix el gel picat. Renta i talla a trossos les fulles de menta i decora el granissat.
Refresc de pinya Ingredients
• Aigua
• Pela de pinya
• Fulles de menta
Preparació
Cou la pela de pinya, juntament amb altres parts de la mateixa fruita que t’hagin sobrat, en un litre d’aigua i deixa-la refredar. Afegeix unes fulles de menta tallades per la meitat, afegeix uns gels i serveix bé fred.
Refresc de llimona i menta Ingredients
• Aigua
• Suc de llimona natural
• Fulles de menta
• Gel, que pot ser de sabors si
• abans de la seva preparació hem
afegit algun ingredient.
Preparació
Afegeix gel, que pot ser sense sabor o amb sabors, en una gerra d ‘aigua. Després, aboca del suc de llimona natural, barreja’l i, a continuació, posa unes fulles de menta tallades.
… i gelats i postres casolans sense sucre …. PERÒ TOTS BONS
Gelats i postres casolans
Molts fàcils de preparar. Assegureu-vos que els ingredients siguin naturals Res millor que un bon gelat per passar l’estiu
Gelat de iogurt i maduixes Ingredients
• 1 iogurt natural sense sucre afegit
• 4 maduixes
Preparació
Tritura el iogurt juntament amb les madui-xes fins a obtenir una mescla homogènia. Posa la mescla en un bol, el tapes amb paper transparent i, a continuació, el con-geles, com a mínim, dues hores abans del seu consum.
Plàtan gelat amb xocolata Ingredients
• 2 plàtans
• 30 g de xocolata pura sense sucre afegit
• Fruita seca crua o torrada triturats,
• com a nous, ametlles, avellanes,
• El que més us agradi
Preparació
Pela i tala els plàtans per la meitat, i introdueix un pal per la seva part plana. Fon la xocolata al bany María o microones, banya en ell els plàtans i empolvora amb el triturat de fruita seca. Serveix-los congelats durant almenys 2 hores.
Gelat de llet i fruites Ingredients
• La fruita que prefereixis
• 200 ml de llet (Tassa gran)
Preparació
Talla la fruita en trossos i bat-la juntament amb la llet. Omple motlles de amb la mescla i congela’ls un mínim de 2 hores abans de servir-los.
És un article de JOSEP M. CONTIJOCH