Què és Mescla?
Organitzada per l’Ajuntament de Deltebre i emmarcada dins dels actes de la DeltaFira, on es commemorarà els 40 anys del municipi, la Mostra de Gastronomia Mescla té per objectiu posar en relleu els trets característics que afavoreixen a la riquesa del territori: la cuina, el paisatge i el turisme.
Obrirà les portes els dies 19, 20 i 21 de maig per compartir les sensacions i les emocions que es desprenen de l’essència del Delta de l’Ebre, deixant-nos gaudir dels sabors més exquisits de la cuina del territori.
Després de l’èxit de la seva primera edició, Mescla torna amb els seus tasts, les demostracions de cuina, els maridatges… i amb l’agenda plena d’activitats com el sopar màgic elaborat pel Fran López, cuiner guardonat amb dues estrelles Michelin.
Aquest any ens espera una gran novetat, ja que s’estrena la Nit de Mescla. El dissabte 20 de maig hi tindrà lloc un esdeveniment màgic i especial on, amb música de fons, podrem gaudir d’un sopar elaborat per Fran López.
És conegut per fer arribar la cuina d’autor de les Terres de l’Ebre a Barcelona, aportant una renovació constant però sense perdre l’essència de la cuina tradicional. El seu entusiasme per la cuina i la seva preparació el van convertir l’any 2009 en el quart cuiner més jove del món en aconseguir una estrella Michelin. La seva primera, perquè aquest darrer any, sis mesos després de l’obertura de Xerta Restaurant, ell i el seu equip n’obtenen una altra, convertint-se, d’aquesta manera, en l’únic cuiner de les Terres de l’Ebre en comptar amb dues estrelles de la Guia Roja.
La Nit de Mescla, tindrem l’oportunitat de delectar-nos amb la seva cuina.
T’ho perdràs? Viu l’experiència!
[youtube]https://youtu.be/FaP1vzOap48[/youtube]