Un quadre de Noe Gaya ha inspirat l’etiqueta del vi jove 2015 del Celler Mas de la Sabatera.
La combinació d’art, una història de superació i un vi de la DO Conca de Barberà.
El Celler Mas de la Sabatera ha presentat aquest dilluns 6 de juny un nou projecte social i artístic. A partir d’un quadre pintat per Noe Gaya, s’ha creat l’etiqueta del vi jove 2015. Una combinació d’art, una història de superació i un vi de la DO Conca de Barberà.
La Noe Gaya Creus és una artista, esportista i escriptora de L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) que afronta la vida amb una actitud positiva i optimista. Les seves principals aficions són escriure, decorar “Les pedres viatgeres” i pintar quadres. Participa en esdeveniments esportius, culturals i solidaris. La Noe és un exemple de superació. Quinze anys després d’un accident que li va canviar la vida, va decidir explicar la seva història a través del llibre “El Camí de la Papallona” (Stendhal Books).
Aquest vi vol ser una mostra dels projectes que la Noe impulsa actualment. Un producte que ens mostra i ens permet conèixer el seu món. Una nova oportunitat per fer arribar el missatge de felicitat que transmet, en tots els seus projectes.
Una família entregada al projecte i una protagonista entusiasmada amb un vi, que neix de la natura, de la terra que l’ha vist néixer, la Conca de Barberà. Un territori que s’estima i que l’acull durant llargues temporades.
Descobreix totes les activitats que impulsa i on participa Noe Gaya a: https://noegaya.wordpress.com/ i https://www.facebook.com/noe.gaya.3
Mas de la Sabatera és un celler familiar, ubicat a Prenafeta (Montblanc), a la Conca de Barberà. De les vinyes, custodiades pel Mas, que data de l’any 1749, en neixen els vins i el caves. A l’oest de la serra de Miramar, als peus dels Tossal Gros, produeixen vins amb caràcter i d’aromes mediterrànies.
El vi jove 2015 que presenta el celler, és un cabernet, un vi afruitat expressiu i amable a la boca. D’un color roig viu brillant i amb una bona capa. De llàgrima prima i de caiguda lenta. En nas expressa intensos aromes a fruita vermella i negra (gerds, móres, prunes) molt madures. En boca destaca amb una entrada fresca i voluminosa. Al seu pas desprèn gustos a fruits vermells madurs, amb una golosa estructura i lleugera presència dels tanins. Cal servir a una temperatura òptima de 14º-16 ºC.
Un projecte social, però alhora empresarial, d’àmbit comarcal. Impulsat pel Celler Mas de la Sabatera i dissenyat per l’estudi édissenys. Un exemple més de les sinergies entre viveristes, creades al Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, Concactiva.