És una activitat que combina cuina i astronomia, o sigui, (g)astronomia.
La proposta consisteix en un menú de sis plats i unes postres. Cada plat està inspirat en un element de l’univers: via làctia, Lluna, Sol, Mart, nebuloses, forat negre, els colors de les estrelles, les constel.lacions.
Tots els comensals comparteixen la mateixa taula i a mesura que van sortint els plats, l’Alexandre Bonanit, expert en astronomia de l’associació Bocafoscant, fa l’explicació acompanyat d’imatges projectades, dels elements de l’univers que han inspirat el plat que hi ha sobre la taula. I així succesivament fins acabar el menú degustació que està composat de sis plats i unes postres.
Durant el sopar també s’aniran explicant detalls dels plats per part de Joan Castells, xef del Portal 22 i, dels tres vins que acompanyaran el sopar per part del Celler Vega Aixalà.
Una vegada finalitzat el sopar, si les condicions meteorològiques són favorables, s’observaran les constel.lacions a ull nu i amb telescopi des de la mateixa terrassa del Portal 22.
L’activitat es realitzarà el dimecres 20 de maig a les 21h. al Portal 22. El preu de l’experiència és de 38€/persona.
Font: PORTAL 22