Territori

PROVA-LOGO-TERRITORI-2-600x250crop

És un programa que pretén recordar aquells grups que van sonar des de començaments del 80 fins a començaments del 2000.

És un període de 20 anys que si bé, alguns encara estan en actiu, el seu millor moment és el comprès entre els anys escollits.

online: laveujovetv.cat

 

3ºLos Elegantes 11-Territori

Los Elegantes continuen el seu periple pel món de la música, però no sense inconvenients que, en lloc d’enfonsar-los, els serveix de revulsiu. Així, doncs, al llarg d’aquest tercer programa que el “Territori” dedica a aquesta banda, prototip i referència per molts, podràs escoltar alguns temes que, de ben segur, si no has estat fidel seguidor de la formació et seran una novetat. Creu-me, gaudeix d’aquest darrer programa dedicat a la trajectòria de Los Elegantes i et prepares pel que serà el record d’aquells temes que van donar a conèixer el grup. Va per vosaltres territorials.

 

 

2ºLos Elegantes 10-Territori

En aquest segon programa dedicat al grup podrem observar la seva evolució cap a un estil més definit i propi que va acabar per asentar-los dins del panorama pop rock nacional d’aquells anys. Això no vol dir, com anirem veient i comprovant en els propers espais en què la banda continuarà essent protagonista, que la formació s’oblidés de les versions de temes coneguts, i què realment els van portar a ser el que van ser.

Los Elegantes, com et vinc dient, és una banda que per molts va acabar convertint-se en un referent. Fàcil no ho van tenir en cap moment, però ja ho sabeu: qui alguna cosa vol, alguna cosa li costa. Va per vosaltres Territorials…

2º Elegantes 10-Territori by Territori on Mixcloud

 

 

1ºLos Elegantes 09-Territori

Seguint amb la dinàmica que caracteritza el “Territori”, ens apropem a la història d’un altre dels grups que van marcar una etapa dins del panorama pop-rock nacional dels anys 80. Es tracta, en aquest cas, de Los Elegantes.

1º Elegantes 09-Territori by Territori on Mixcloud

 

 

3ºGabinete Caligari 07-Territori

Acabem aquest camí en el qual hem acompanyat els Gabinete Caligari al llarg de la seva trajectòria musical que es va iniciar l’any 1981 i que va acabar el 1998 amb l’àlbum “Subid la Música”.

Recordarem avui els dos darrers treballs de la formació: “Gabinetissimo” i el ja esmentat “Subid la Música”. Tres anys els separen i la veritat és que assistim a l’agonia d’un grup que va representar i va aconseguir al llarg dels 80 captar l’interès de tots aquells que se li van apropar. La història no va acabar com s’hagués volgut, però ja sabeu, les coses del rock són així. Gaudeix però, dels temes abans no arribi el proper “Especial Senzills” que, de ben segur, et portarà força records. Va per vosaltres Territorials…

3ºGabinete Caligari 07-Territori by Territori on Mixcloud

 

 

2ºGabinete Caligari 06-Territori

Segon programa dedicat a aquest grup caracteritzat per la seva estètica “canyí” amb punts de xuleria.

2ºGabinete Caligari 06-Territori by Territori on Mixcloud

1ºGabinete Caligari 05-Territori

PRESENTACIÓ 1r PROGRAMA GABINETE CALIGARI

Comencem un recorregut acompanyats, en aquest nou Territori, dels Gabinete Caligari. En el primer programa que els dediquem és possible que si no heu estat fidels seguidors del grup des dels seus inicis, us sorprenguin alguns dels temes, foscor per damunt de tot.

Repassem els seus primers treballs i veureu però, com ja començaven a orientar-se cap a l’estil que els va consagrar. Penso que no està malament per començar a conèixer (si és que encara no ho has fet) un dels grups més carismàtics del panorama pop rock nacional. Va per vosaltres Territorials…

1ºGabinete Caligari 05-Territori by Territori on Mixcloud

Radio Futura 04-Territori

Arriba ja el moment en què acomiadem de manera, diguem-ne, temporal als Ràdio Futura. Hem repassat algunes de les seves cançons (no totes, ni molt menys!!). Alguna potser no l’havies escoltat mai si no eres seguidor habitual de la banda. És per aquesta raó que el darrer programa el dediquem als temes que sí van donar a conèixer el grup a nivell no sols nacional sinó, fins i tot, internacional. De ben segur que, si no totes, més d’una i de dues, haureu escoltat. Va per vosaltres Territorials…

Radio Futura 04-Territori by Territori on Mixcloud

Print Friendly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *