Exitosa presentació de la emissora on-line Xarxa VeuTV.

El passat dissabte dia 31 de maig va tenir lloc la presentació oficial de la nova emissora on-line Xarxa VeuTV.XarxaVeuTV-100w-crop

La jornada va dividir-se en dues activitats ben diferenciades; pel matí hi va haver jornada de portes obertes a les noves instal·lacions i pel vespre hi va haver sessió musical a càrrec dels col·laboradors de programes musicals al Local dels Torraires de Montblanc.

PRESENTACIÓ DE DIA

La Diada s’inicià amb Jornada de Portes Obertes als estudis de Xarxa VeuTV, en ple centre històric de Montblanc (C/ Vilanova del Mercadal, 1). Des de les 11h fins a les 14h, fins a un centenar de persones van anar passant pels estudis i van conèixer de primera mà què i com és la primera emissora 100% on-line de la comarca, i els projectes de futur de l’emissora creada per l’Associació La Veu Jove de la Conca.

XarxaVeuTV-102wJa entrats al vespre, a partir de les 19h al Local dels Torraires de Montblanc, va començar la festa musical de la Xarxa VeuTV amb gairebé 8 hores non-stop de música. Gairebé tots els estils musicals van aparèixer (heavy, rumba, metal, salsa, dance, pop, ska, jazz, patxanguero, rock, blues… ), doncs la varietat de programes musicals és un dels punts forts de la programació de la nova emissora on-line de la Vila Ducal.

Xarxa VeuTV és una emissora on-line creada per l’Associació La Veu Jove de la Conca que dóna sortida a les inquietuds de qualsevol aficionat a la comunicació que vulgui expressar-se lliurement.

És una proposta experimental, no professional i independent que neix amb la voluntat de metamorfossejar-se seguint l’evolució de les TIC, apostant sistemàticament per les plataformes gratuïtes, la transversalitat, l’accés multiplataforma i les produccions low tech i low cost, aprofundint en la vessant més democràtica i horitzontal que ens proposa l’escena de la comunicació on line.

XarxaveuTV-103wEn període de proves des de novembre de 2013, Xarxa VeuTV emet 24h al dia únicament per internet i pot sintonitzar-se a través del web www.laveujovetv.cat   www.laveujovetv.cat/xarxaveutv

Tots els programes poden descarregar-se també a través de www.mixcloud.com i escoltar-se de nou.

En els primers 6 mesos, Xarxa VeuTV ha assolit una audiència mitjana de 523 hores mensuals i els podcasts (programes gravats) han tingut més de 1.200 descàrregues i escoltes.

XarxaVeuTV-104w-crop

Print Friendly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *