Baixa Freqüència.

UTF-8''LOGO BAIXA FREQUÈNCIA-60-3Es un programa dedicat a divulgar material sonor relacionat amb el món de la música electrònica de tots els temps, entesa com a música generada amb instruments electrònics, no com a música de ball ni com a moviments relacionats amb el món dels dj’s.

La música que es divulgarà a “Baixa Freqüència” es d’autors tant coneguts com noves promeses, que es mouen dins dels moviments alternatius i experimentals i que treballen a fons la producció de música feta amb sintetitzadors, caixes de ritme, samplers, etc…

En el programa, a més, es donaran a conèixer els events que es produeixin tant a Catalunya com a la resta de la Península (concerts, tallers, conferències, xerrades, exposicions, etc…) Per últim, dir-vos que repassarem l’activitat en el món dels blogs de compartició de música electrònica, tant propis com aliens.

Josep Maria Soler, (Stahlfabrik).

online: laveujovetv.cat

online: http://baixafr.blogspot.com.es/

 

27 – BAIXA FREQÜÈNCIA –Antoni Robert Gadea

 

 

20 – BAIXA FREQÜÈNCIA –Joan Lakveet

20 – BAIXA FREQÜÈNCIA -Joan Lakveet by Baixa Freqüència on Mixcloud

 

 

18 – BAIXA FREQÜÈNCIA – Dieter Moebius

BAIXA FREQÜÈNCIA — PROGRAMA 18 – DIETER MOEBIUS by

 

 

 

 17 – BAIXA FREQÜÈNCIA – Fripp & Eno

17-BAIXA FREQÜÈNCIA – Fripp & Eno by Baixa Freqüència on Mixcloud

 

 

 

 16 – BAIXA FREQÜÈNCIA – TERRY RILEY

16 – BAIXA FREQÜÈNCIA – TERRY RILEY by Baixa Freqüència on Mixcloud

 

 

 

Print Friendly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *