Planet Dance Team.

Planet Dance Team.PlanetdanceTeam2

Desprès de molt de temps, i amb l’il·lusió de nens petits, reemprenem un nou projecte personal cinc persones que estimem la ràdio i que l’hem “mamat” de petites, engeguem motors amb un nou format de programa a “Xarxa Veu TV”.

Un programa novedós i que no deixarà indiferent a ningú; tindrem música, entrevistes, agenda musical de festes de cap de setmana, entrevistes de caire local e internacional, TopTen Musical, i una Editorial especial setmanal parlant de diversos temes cuotidians de la nostra vida social.

Tot això en un format online, fresc i dinàmic, on vosaltres podreu interactuar amb nosaltres a traves de les xarxes socials que estem moldejant.

Tindrem un forat per a vosaltres, per a qui vulgui compartir una estona del seu temps i passar una bona estona. També tot Artista musical, local o comarcal podreu venir a explicar-nos el vostre nou projecte, les vostres inquietuts, les vostres suggerencies o queixes, tots tindreu un espai al nostre programa.

Doncs amb il·lusió i moltíssimes ganes, us esperem a tots!!!

Aixó es la MACROTECNIA…

 

Latest planetdanceteam’s on Mixcloud

 

 

Planet Dance Team 2n programa by Planet Dance Team on Mixcloud

PlanetDanceTeam-web

 

Planet Dance Team programa 2n by Planet Dance Team on Mixcloud

 

Print Friendly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *