opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Caminem

 

La reencarnació en relació el budisme.

Conferència impartida per el lama  Venerable GESHE Lobsang Dhonden Tulku Rimpoché  el divendres  10 de gener al centre CAMINEM de Montblanc.

Va entrar al Monestir de Gaden Shartse a l’edat de 14 anys, allí ha rebut ensenyances fins que al 2007 va assolir el nivell de GESHE, el grau més alt de formació en filosofia budista, el que equivaldria a un doctorat en el nostre sistema formatiu.

Al 1992 Lobsang Dhonden va ser reconegut per SS el XIV Dalai Lama que li va concedir  l’anell que acreditatiu com a “Tulku” (reencarnació coneguda , en aquest cas del gran mestre  Lobsang Tsultrim Tenpai Nyima,  Abad del Monaestir Sonak a la regió de Amdo Rebkong).

Habitualment realitza seminaris tant al sud-est asiàtic com a diferents països europeus i d’EEUU, on actualment també segueix formació en l’antropologia i  psicologia .

Ell ens visita des de fa ja 10 anys, realitzant diferents activitats a nivell individual i grupal tant formatives com de sanació. Això l’ha decidit a establir la aquí la seu la seva FUNDACIÓ  TATHAGATA dedicada a l’atenció de nens i joves tibetans acollits en l’exili, al monestir de l’Índia.

Rimpoché 1ª part

Rimpoché 2ª part

 

“El buen amor en la pareja” de Joan Garriga.

Joan Garriga

Joan Garriga

Divendres 31 de maig CAMINEM va acollir la presentació del darrer llibre de Joan Garriga.

L’activitat va ser molt ben acollida, el públic que va omplir la sala va poder gaudir de l’amena, desenfada i aclaridora exposició que l’autor va fer al respecte d’un tema que a tots ens mou, les complexes relacions de parella, motiu que conforma l’estructura del llibre en qüestió.

Joan Garriga és psicòleg, cofundador fa més de 25 anys, de l’Institut GESTALT de Barcelona. Terapeuta i formador en terapia GESTALT, PNL, format amb Claudio Naranjo en el programa SAT i amb Bert Hellinger en treball amb CONSTEL.LACIONS FAMILIARS.

 

Joan Garriga 1ª

Joan Garriga 2ª

Joan Garriga 3ª

Joan Garriga 4ª

Print Friendly

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

GALÍCIA la Costa da Morte.

La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo.....

Veritats d’una trajectòria 16.

El Josep Maria fa un comiat al grup musical Los Sin Nombre, i ens comença a parlar del grup musical Los Alamos....

Del no-res

Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència...

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.