opinio
Cultura i oci

VJC

La Veu Jove de la Conca            Xarxa Veu TV

Laveujovetv.cat és una proposta experimental, no professional i independent que neix amb la voluntat de metamorfossejar-se seguint l’evolució de les TIC, apostant sistemàticament per les plataformes gratuïtes, la transversalitat, l’accés multiplataforma i les produccions low tech i low cost, aprofundint en la vessant més democràtica i horitzontal que ens proposa l’escena de la comunicació on line.

XarxaveuTV-103w-450x247

 

Aquest és un projecte de comunicació web adreçat a difondre la informació cultural i d’oci. Ens proposem utilitzar text, imatge, veu i vídeo, emprant intensivament les xarxes socials, amb la voluntat de fomentar la participació i la interacció amb els nostres amics i visitants, actuant com a catalitzador i difusor de l’activitat cultural de la nostra terra.

450x257

PODCASTTots els nostres programes on-line
ARTICLESTots els nostres articles d’opinió
VIDEOS

Reportatges de vídeos.

NOTICIESTota la informació Social i Cultural
MUSICATota la informació musical
XARXAVEUTVA qualsevol lloc i des de la xarxa

 

Xarxa VeuTV  creada a finals de 2013, que va començar les emissions a principis de 2014 i gestionada per l’associació La Veu jove de la Conca”, és la primera exclusivament on-line de la contrada. Aquesta nova experiència -inèdita a la Conca de Barberà- ha estat en el seu àmbit una de les més seguides de tota Catalunya.

Xarxa VeuTV  pot seguir-se a través de www.laveujovetv.cat i també per  tunein.com   una de les capdavanteres a nivell europeu.

 

Xarxa VeuTV  emet únicament per internet, amb 24 hs de programació.

Escolta’ns en directe

 

Estudis de Xarxa Veu TV

Estudis de xarxa Veu TV 01 
Estudis de Xarxa Veu TV (PlanetDanceTeam) 03
Estudis de Xarxa Veu TV 04
Estudis de Xarxa Veu TV 05
Estudis de Xarxa Veu TV 06
Estudis de Xarxa Veu TV 07

 

Print Friendly