opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Tren de Mitjanit. 2015/2016

Tots els dimarts la tertúlia.Tren 107(04)

L’objectiu d’aquest programa és posar sobre la taula diferents temes d’actualitat que seran debatuts per l’Enric i el Ramon.

Emissió: dijous i dissabte

Online     http:// www.laveujovetv.cat 

 http://www.http://historiesaterresnostres.blogspot.com.es/

 http://trendemitjanit.blogspot.com.es/

 

 

 

 

Bocafoscant- Alexandre Bonanit

El passat dimarts dia 10 al vespre el Jose va tenir el plaer d’entrevistar als estudis de XarxaVeuTV l’Alexandre Bonanit membre fundador de l’Associació Bocafoscant.

 

 

Veritats d’una trajectòria «09» (1611 tren107)

 

En aquest capítol deixem el poble de Tiana i ens centrem en el seu Montblanc de joventut recordant algunes persones com poden ser el Jaume March i la Maria Tresa Foraster i comencem parlant de la formació del seu primer duo musical i dels primers components elegits.

El primer va ser el Josep Mª Bonastre Bertran, després el Josep Sanahuja Bullo i finalment el Marcel Mercade Cartaña. Tot això en la seva primera etapa musical, sempre com a referents el Dúo Dinàmico.

 

 

 

 

Veritats d’una trajectòria «08» (1610 tren107)

En aquest capítol vam estar parlant de la seva estada a la masia d’uns amics, el poble de Tiana, de la Pepita Olivé de Montblanc, de les Hermanas Serrano, de les cançons del Dúo Dinámico, de l’acte de presentació de l’Aplec de Treballs número 34  el Museu Arxiu de Montblanc  i del Matías Palau Ferré.

 

 

Veritats d’una trajectòria «07» (1609 tren107)

 

En aquest capítol vam estar parlant de la festa de quintos nascuts l’any 1948 i que es va celebrar l’any 1969, vam fer un petit repàs a la seva família, parlant de les seves germanes, la Maria i la Joana, del seus exàmens de piano a Tarragona i vam acabar parlant de la seva estada a la masia d’uns amics dels seus pares al poble de Tiana tot recordant temes musicals de José Guardiola i Elvis Presley.

 

 

Veritats d’una trajectòria «06» (1608 tren107)

 

En aquest capítol fem un repàs a la Festa Major d’aquest any 2016, i ens centrem en l’estiu del 1961 que va passar en una masia que tenien uns amics dels seus pares al costat de la riera de «Maspujols» molt a prop de l’Aleixar sense deixar de recordar alguna de les cançons que sonaven en tots els «guateques» i en totes les emissores de ràdio.

Aquesta vegada recordem dos temes del Dúo Dinámico, «Quisiera ser» i «Amor de verano»

 

 

Entre pedres, escric ! (1607 tren107)

Albada Albagés, Pau Civit i Maties Masalles Ferré us conviden a la presentació del llibre de poemes i fotografies per Montblanc: «Entre pedres, escric !».

En aquesta tertúlia el Maties i el Pau ens expliquen com va sorgir la idea del llibre, la incorporació de les fotografies i la relació entre el fotògraf i els poetes. Una estona molt agradable en companyia de l’Enric i el Ramon.

 

 

 

Veritats d’una trajectòria «05» (1606 tren107)

En aquest cinquè capítol vam estar parlant dels preparatius per la Festa Major, de ràdio macuto, de la Radiotelevisió de les Illes Balears IB3TV, d’un torero “El Bala” que es va enamorar d’una montblanquina i que va torejar en una plaça a Montblanc, del seu pas pel grup musical «Los Tamao» i per acabar dues cançons per aquest estiu tan calorós, la primera «Perdóname» del Dúo Dinámico i la segona «Un Rayo de Sol» de Los Diablos

 

Veritats d’una trajectòria «04» (1605 tren107)

Al quart capítol de la seva vida, vam començar parlant de les coses que es feien en aquells temps de joventut, de la música dels anys 60, del seu pas per un grup musical anomenat Los Sin Nombre i en acabar ens va aconsellar una cançó per a les nits d’estiu.

 

El nou Foradot (1604tren107)

Després de setze anys al peu del canó, el Foradot ha decidit fer una petita pausa per agafar aire, prendre empenta i sortir de nou amb forces renovades i un nou esperit però amb les mateixes ganes de sempre.

 

Veritats d’una trajectòria «Xolis 03» (1603tren107)

En aquest tercer capítol de la seva vida parlarem del Col·legi de la Mercè, dels mestres, dels interns i d’algunes de les fondes que hi havia a Montblanc entre els anys 50 i 60.

 

 

Veritats d’una trajectòria «Xolis 02» (1602tren107)

En aquest segon capítol de la seva vida ens presenta la seva vesant mes poètica, i per això ens acompanya el seu amic Jordi Salvà i Cortès. Am la seva veu podrem gaudir de dos poemes.

El primer porta per títol «Aquell amor» i el segon «Avis amics».Es tracta de les “Cançons sense música”; forma poètica no gens comuna, però tractada exquisidament pel Josep Maria.

 

Veritats d’una trajectòria «Xolis 01» (1601tren107)

Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor.

Nascut a Montblanc el 1948, ja d’infant mostrava una gran predisposició per l’art; tan és així que als quatre anys d’edat, debutà, cantant, al teatre d’Acció Catòlica. Més tard entra a formar part de l’escolania parroquial, dirigida per mossèn Ramón Boqueres.

D’adolescent, forma part de diverses formacions musicals montblanquines i foranes, sempre guiat pel seu oncle i padrí Marcel·lí Bayer.

 

 

Eduard Contijoch – Montblanc de fa un segle (1501) 

Eduard Contijoch – Montblanc de fa un segle (1501) Tren107 by Tren De Mitjanit on Mixcloud

Print Friendly

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

GALÍCIA la Costa da Morte.

La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo.....

Veritats d’una trajectòria 16.

El Josep Maria fa un comiat al grup musical Los Sin Nombre, i ens comença a parlar del grup musical Los Alamos....

Del no-res

Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència...

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.