opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Un sentència pot fer millorar la cobertura de mòbil a Belltall

Des de fa força temps existeix un conflicte entre les companyies de telefonia i les administracions , referent a si les companyies han de pagar cànon per utilitzar instal·lacions publiques creades per prestar serveis de telefonia mòbil .

Aquesta ha estat una lluita llarga en la que els operadors de telefonia mòbil al·legaven que no havien de pagar canons als municipis pels fet d’ utilitzar les infraestructures que hi havia. Per altra banda les administracions públiques deien que si. Aquest litigi va ser portat fins al Tribunal Europeu per tal que d’acord a la Normativa Europea ( DIRECTIVA 2002/20/ce) dictes sentencia.

El procediment era entre les empreses VODAFONE i France Telecom contra uns Ajuntaments que els obligaven a pagar aquest cànon, que per altra banda no han de pagar en altres països europeus.

El passat 12 de Juliol del 2012 el Tribunal de Justícia ( sala Quarta) Europeu dicta en la seva sentència (… s’oposa l’aplicació d’ un cànon per drets d’ instal·lació de recursos en una propietat pública o privada , o per damunt o per sota de la mateixa, als operadors que , sense ser propietaris d’ aquests drets, els utilitzin per prestar serveis de telefonia mòbil”.

De fet moltes companyies havien declinat instal·lar repetidors en els sistemes públics ja que els obligaven a pagar, esperant la sentència Europea . Aquest és el cas de Belltall que disposa d’ una infraestructura amb una antena on solsament s’ hi ha instal·lat una empresa VODAFONE i cap de les altres ho han fet.

Amb aquesta sentència segurament les diferents companyies estaran més interessades en invertir en posar “repetidors” en antenes públiques , que ja disposen de corrent elèctrica i de totes les altres necessitats tècniques. I pot ser fins i tot s’animen a instal·lar noves antenes en llocs nous ( com Belltall ) per tal de donar cobertura a una zona que no en té.

Com tot una bona notícia per les empreses privades, però que suposarà menys ingressos per les administracions públiques

 

 

 

Print Friendly
Similar posts
  • Festival Internacional de Música. Santa Coloma participarà en el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Del 8 de juliol al 15 d’agost es celebrarà la primera edició del Festival que descobrirà diferents indrets de la Costa Daurada mitjançant la música. El Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou és un important esdeveniment de música clàssica que tindrà lloc aquest estiu [...]
  • Joan, Nil i Oriol Cardona a l’E... L’esdeveniment esportiu engloba la cursa nocturna “Barrancs de Llegenda” i la competició d’escalada “Penitent Crew” El Club Excursionista Montblanc organitza, pels propers dies 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició de l’Enfila’t. Es tracta d’un esdeveniment de caire esportiu que engloba la competició d’escalada “Penitent Crew” i la cursa nocturna “Barrancs de [...]
  • Festival de Cinema i Paisatge. “Estiu 1993”, “Safari” o “Looking for Infinity” són algunes de les projeccions de la segona edició de mónFILMAT que enguany potencia el debat sobre els aspectes creatius i socials. El cinema d’autor vinculat al paisatge i on l’entorn, més enllà d’embolcallar l’acció, esdevé un protagonista més tornarà aquest mes de juliol a les Terres de [...]
  • Nou èxit per «X-TREM» La peça ha estat seleccionada al MIV- Mostra Internacional de Videodança 2017 (dança em foco – Festival Internacional de Vídeo & Dança 2017) de Brasil DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral celebra un nou èxit per “X-TREM”, la videodansa que va produir el passat mes de setembre amb un grup d’alumnes del centre i [...]
  • Veritats d’una trajectòria «15» Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor. El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966, de les seves cançons, «Te perdi» «Si de mi te alejas» i del tema «destino»   Los Sin [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

BARBA I BARBES.

La barba és el pèl que cobreix la cara en la zona de les galtes i mandíbules dels  homes, (accidentalmente es trovar alguna dona també barbuda).. ....

Veritats d’una trajectòria 15.

El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966....

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.