opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Un sentència pot fer millorar la cobertura de mòbil a Belltall

Des de fa força temps existeix un conflicte entre les companyies de telefonia i les administracions , referent a si les companyies han de pagar cànon per utilitzar instal·lacions publiques creades per prestar serveis de telefonia mòbil .

Aquesta ha estat una lluita llarga en la que els operadors de telefonia mòbil al·legaven que no havien de pagar canons als municipis pels fet d’ utilitzar les infraestructures que hi havia. Per altra banda les administracions públiques deien que si. Aquest litigi va ser portat fins al Tribunal Europeu per tal que d’acord a la Normativa Europea ( DIRECTIVA 2002/20/ce) dictes sentencia.

El procediment era entre les empreses VODAFONE i France Telecom contra uns Ajuntaments que els obligaven a pagar aquest cànon, que per altra banda no han de pagar en altres països europeus.

El passat 12 de Juliol del 2012 el Tribunal de Justícia ( sala Quarta) Europeu dicta en la seva sentència (… s’oposa l’aplicació d’ un cànon per drets d’ instal·lació de recursos en una propietat pública o privada , o per damunt o per sota de la mateixa, als operadors que , sense ser propietaris d’ aquests drets, els utilitzin per prestar serveis de telefonia mòbil”.

De fet moltes companyies havien declinat instal·lar repetidors en els sistemes públics ja que els obligaven a pagar, esperant la sentència Europea . Aquest és el cas de Belltall que disposa d’ una infraestructura amb una antena on solsament s’ hi ha instal·lat una empresa VODAFONE i cap de les altres ho han fet.

Amb aquesta sentència segurament les diferents companyies estaran més interessades en invertir en posar “repetidors” en antenes públiques , que ja disposen de corrent elèctrica i de totes les altres necessitats tècniques. I pot ser fins i tot s’animen a instal·lar noves antenes en llocs nous ( com Belltall ) per tal de donar cobertura a una zona que no en té.

Com tot una bona notícia per les empreses privades, però que suposarà menys ingressos per les administracions públiques

 

 

 

Print Friendly
Similar posts
  • GALÍCIA la Costa da Morte. Article original del Dr. Enric Sánchez Cid Condensat per a publicar-lo a La Veu Jove, per Josep M. Contijoch I.- A COSTA DA MORTE La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo. Aquest recorregut el va iniciar el doctor [...]
  • I de quan Barberà era mar. Miquel Àngel Anadón presenta la seva obra escultòrica sota el títol “…i de quan Barberà era mar” amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola. Sota el lema de DIVERTIMENTOS, Anadón ens presentarà “animalons” de mar de grans dimensions que vivien a les aigües de Barberà [...]
  • Del no-res. Alumnes de 2º ESO  trimestre  1º del curs 2016/2017 de l’Institut Martí l’Humà. Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència: haver estat a la presó. El fet d’haver estat a la presó li limita les opcions per escollir la vida que vol tindre. [...]
  • Concert de Sopa de Cabra. Sopa de Cabra actuarà el 19 d’agost a Santa Coloma de Queralt   El grup gironí, Sopa de Cabra, serà el cap de cartell de la festa major de Santa Coloma de Queralt dins la gira Sopa de Cabra tanca el cercle. L’actuació tindrà lloc el dissabte 19 d’agost al pati de l’emblemàtic castell dels Comtes [...]
  • La Fita Colomina. La Fita Colomina és una cursa POPULAR d’orientació. A la sortida es dona un mapa amb uns punts marcats i un xip per marcar cada fita. A partir d’aquí els corredors han d’intentar aconseguir passar per totes les fites en el menor temps possible i en l’ordre corresponent. Cadascú pot dur a terme la cursa [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

GALÍCIA la Costa da Morte.

La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo.....

Veritats d’una trajectòria 16.

El Josep Maria fa un comiat al grup musical Los Sin Nombre, i ens comença a parlar del grup musical Los Alamos....

Del no-res

Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència...

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.