opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris.

Desarticulat al Camp de Tarragona un grup criminal especialitzat en robatoris amb força a empreses i establiments comercials.

 L’operació ha permès detenir tres persones i resoldre nou robatoris en empreses i bars

Els detinguts accedien a les empreses amb el mètode del butró o forçant els accessos

 

Agents de la Policia Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona han detingut tres membres d’un grup criminal que es dedicava a realitzar robatoris en força a empreses i establiments comercials del Camp de Tarragona.

Les detencions són el resultat d’una investigació que els Mossos van iniciar l’any passat després que es produïssin un seguit de robatoris en empreses amb un mateix modus operandi.

En tots els robatoris els lladres acostumaven a accedir a l’interior de les empreses i els establiments forçant portes o finestres i, en alguna ocasió, també utilitzaven el mètode del butró. Un cop a dins sostreien diners, eines de treball o d’altres objectes de valor, tot i que en dos dels robatoris també van sostreure diversos vehicles que estaven estacionats al seu l’interior.  En total van sostreure cinc turismes, quatre d’una empresa de Bellvei (Baix Penedès) i un d’una de l’Hospitalet de l’Infant.

Tots cinc vehicles, que feien servir per cometre els robatoris, es van recuperar mesos després en diferents municipis de les comarques tarragonines.

El dia 7 de juny es va realitzar un dispositiu policial amb entrades i escorcolls en tres domicilis a Tarragona, Cambrils i la Canonja i els agents van detenir els tres investigats. Durant els escorcolls es van localitzar terminals de telefonia mòbil, tauletes, ordinadors portàtils, càmeres de vídeo, targetes de telefonia i diverses joies, entre altres objectes. També es va intervenir 500 grams d’haixix, 100 grams de cabdells de marihuana i documentació diversa.

Als detinguts se’ls relaciona amb nou robatoris amb força comesos entre el mes de març de 2016 i l’abril de 2017. En aquest període van violentar cinc empreses de Bràfim, Bellvei, Hospitalet de l’Infant, Alcover i Valls i quatre bars de Cambrils.

La investigació continua oberta amb l’objectiu d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i per comprovar si els arrestats poden estar relacionats amb altres fets delictius.

Els tres homes, de nacionalitats sèrbia, espanyola i kosovar i d’edats compreses entre els 43 i els 48 anys, van passar divendres 9 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció 2 de Valls que va decretar la llibertat amb càrrecs per als tres.

 

Print Friendly
Similar posts
  • Festival Internacional de Música. Santa Coloma participarà en el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Del 8 de juliol al 15 d’agost es celebrarà la primera edició del Festival que descobrirà diferents indrets de la Costa Daurada mitjançant la música. El Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou és un important esdeveniment de música clàssica que tindrà lloc aquest estiu [...]
  • Joan, Nil i Oriol Cardona a l’E... L’esdeveniment esportiu engloba la cursa nocturna “Barrancs de Llegenda” i la competició d’escalada “Penitent Crew” El Club Excursionista Montblanc organitza, pels propers dies 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició de l’Enfila’t. Es tracta d’un esdeveniment de caire esportiu que engloba la competició d’escalada “Penitent Crew” i la cursa nocturna “Barrancs de [...]
  • Festival de Cinema i Paisatge. “Estiu 1993”, “Safari” o “Looking for Infinity” són algunes de les projeccions de la segona edició de mónFILMAT que enguany potencia el debat sobre els aspectes creatius i socials. El cinema d’autor vinculat al paisatge i on l’entorn, més enllà d’embolcallar l’acció, esdevé un protagonista més tornarà aquest mes de juliol a les Terres de [...]
  • Nou èxit per «X-TREM» La peça ha estat seleccionada al MIV- Mostra Internacional de Videodança 2017 (dança em foco – Festival Internacional de Vídeo & Dança 2017) de Brasil DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral celebra un nou èxit per “X-TREM”, la videodansa que va produir el passat mes de setembre amb un grup d’alumnes del centre i [...]
  • Veritats d’una trajectòria «15» Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor. El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966, de les seves cançons, «Te perdi» «Si de mi te alejas» i del tema «destino»   Los Sin [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

BARBA I BARBES.

La barba és el pèl que cobreix la cara en la zona de les galtes i mandíbules dels  homes, (accidentalmente es trovar alguna dona també barbuda).. ....

Veritats d’una trajectòria 15.

El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966....

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.