opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

Desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris.

Desarticulat al Camp de Tarragona un grup criminal especialitzat en robatoris amb força a empreses i establiments comercials.

 L’operació ha permès detenir tres persones i resoldre nou robatoris en empreses i bars

Els detinguts accedien a les empreses amb el mètode del butró o forçant els accessos

 

Agents de la Policia Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona han detingut tres membres d’un grup criminal que es dedicava a realitzar robatoris en força a empreses i establiments comercials del Camp de Tarragona.

Les detencions són el resultat d’una investigació que els Mossos van iniciar l’any passat després que es produïssin un seguit de robatoris en empreses amb un mateix modus operandi.

En tots els robatoris els lladres acostumaven a accedir a l’interior de les empreses i els establiments forçant portes o finestres i, en alguna ocasió, també utilitzaven el mètode del butró. Un cop a dins sostreien diners, eines de treball o d’altres objectes de valor, tot i que en dos dels robatoris també van sostreure diversos vehicles que estaven estacionats al seu l’interior.  En total van sostreure cinc turismes, quatre d’una empresa de Bellvei (Baix Penedès) i un d’una de l’Hospitalet de l’Infant.

Tots cinc vehicles, que feien servir per cometre els robatoris, es van recuperar mesos després en diferents municipis de les comarques tarragonines.

El dia 7 de juny es va realitzar un dispositiu policial amb entrades i escorcolls en tres domicilis a Tarragona, Cambrils i la Canonja i els agents van detenir els tres investigats. Durant els escorcolls es van localitzar terminals de telefonia mòbil, tauletes, ordinadors portàtils, càmeres de vídeo, targetes de telefonia i diverses joies, entre altres objectes. També es va intervenir 500 grams d’haixix, 100 grams de cabdells de marihuana i documentació diversa.

Als detinguts se’ls relaciona amb nou robatoris amb força comesos entre el mes de març de 2016 i l’abril de 2017. En aquest període van violentar cinc empreses de Bràfim, Bellvei, Hospitalet de l’Infant, Alcover i Valls i quatre bars de Cambrils.

La investigació continua oberta amb l’objectiu d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i per comprovar si els arrestats poden estar relacionats amb altres fets delictius.

Els tres homes, de nacionalitats sèrbia, espanyola i kosovar i d’edats compreses entre els 43 i els 48 anys, van passar divendres 9 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció 2 de Valls que va decretar la llibertat amb càrrecs per als tres.

 

Print Friendly
Similar posts
  • GALÍCIA la Costa da Morte. Article original del Dr. Enric Sánchez Cid Condensat per a publicar-lo a La Veu Jove, per Josep M. Contijoch I.- A COSTA DA MORTE La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo. Aquest recorregut el va iniciar el doctor [...]
  • I de quan Barberà era mar. Miquel Àngel Anadón presenta la seva obra escultòrica sota el títol “…i de quan Barberà era mar” amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola. Sota el lema de DIVERTIMENTOS, Anadón ens presentarà “animalons” de mar de grans dimensions que vivien a les aigües de Barberà [...]
  • Del no-res. Alumnes de 2º ESO  trimestre  1º del curs 2016/2017 de l’Institut Martí l’Humà. Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència: haver estat a la presó. El fet d’haver estat a la presó li limita les opcions per escollir la vida que vol tindre. [...]
  • Concert de Sopa de Cabra. Sopa de Cabra actuarà el 19 d’agost a Santa Coloma de Queralt   El grup gironí, Sopa de Cabra, serà el cap de cartell de la festa major de Santa Coloma de Queralt dins la gira Sopa de Cabra tanca el cercle. L’actuació tindrà lloc el dissabte 19 d’agost al pati de l’emblemàtic castell dels Comtes [...]
  • La Fita Colomina. La Fita Colomina és una cursa POPULAR d’orientació. A la sortida es dona un mapa amb uns punts marcats i un xip per marcar cada fita. A partir d’aquí els corredors han d’intentar aconseguir passar per totes les fites en el menor temps possible i en l’ordre corresponent. Cadascú pot dur a terme la cursa [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

GALÍCIA la Costa da Morte.

La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo.....

Veritats d’una trajectòria 16.

El Josep Maria fa un comiat al grup musical Los Sin Nombre, i ens comença a parlar del grup musical Los Alamos....

Del no-res

Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència...

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.