opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

DeltaFira i Mescla 2017.

Què és Mescla?

Organitzada per l’Ajuntament de Deltebre i emmarcada dins dels actes de la DeltaFira, on es commemorarà els 40 anys del municipi, la Mostra de Gastronomia Mescla té per objectiu posar en relleu els trets característics que afavoreixen a la riquesa del territori: la cuina, el paisatge i el turisme.

Obrirà les portes els dies 19, 20 i 21 de maig per compartir les sensacions i les emocions que es desprenen de l’essència del Delta de l’Ebre, deixant-nos gaudir dels sabors més exquisits de la cuina del territori.

Després de l’èxit de la seva primera edició, Mescla torna amb els seus tasts, les demostracions de cuina, els maridatges… i amb l’agenda plena d’activitats com el sopar màgic elaborat pel Fran López, cuiner guardonat amb dues estrelles Michelin.

Aquest any ens espera una gran novetat, ja que s’estrena la Nit de Mescla. El dissabte 20 de maig hi tindrà lloc un esdeveniment màgic i especial on, amb música de fons, podrem gaudir d’un sopar elaborat per Fran López.

És conegut per fer arribar la cuina d’autor de les Terres de l’Ebre a Barcelona, aportant una renovació constant però sense perdre l’essència de la cuina tradicional. El seu entusiasme per la cuina i la seva preparació el van convertir l’any 2009 en el quart cuiner més jove del món en aconseguir una estrella Michelin. La seva primera, perquè aquest darrer any, sis mesos després de l’obertura de Xerta Restaurant, ell i el seu equip n’obtenen una altra, convertint-se, d’aquesta manera, en l’únic cuiner de les Terres de l’Ebre en comptar amb dues estrelles de la Guia Roja.

La Nit de Mescla, tindrem l’oportunitat de delectar-nos amb la seva cuina. 

T’ho perdràs? Viu l’experiència!

Print Friendly
Similar posts
  • RIUBOMBORI 2017. Obertes les inscripcions al RIUBOMBORI 2017 en una edició que presenta com a novetat destacada el guardó “Reconeixement Jordi Francolí” Els grups o cantautors seleccionats per participar al festival percebran una dotació econòmica en forma de premi. La Cultural Jordi Francolí obre inscripcions als grups musicals i cantautors interessats a participar en el Festival Riubombori [...]
  • Inauguració de “Josep Darder. Retrats... El proper 26 de maig, a les set de la tarda, s’inaugurarà al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí l’exposició Josep Darder, retrats de llençol, una iniciativa de l’Associació Cultural Narcís Darder i del museu. L’exposició, que es podrà veure fins al 27 d’agost a la sala Maria Font, és una aproximació [...]
  • “Hospitalitat” de Jaume Vidal “Hospitalitat” guanya la votació popular d’XYZ que enguany intervindrà les torres de la Carrova i Campredó.   El projecte Hospitalitat de Jaume Vidal (Amposta 1977) ha guanyat per  votació popular la tercera edició de la convocatòria d’art públic i instal·lacions a espais singulars de les Terres de l’Ebre XYZ, impulsada per Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, que enguany [...]
  • “2017 · Any Alabastre Sarral” Segueixen les activitats organitzades en motiu de la celebració del centenari de la obertura del primer taller modern d’alabastre a Sarral. Es realitzarà una cercavila i un contacontes ambientat en l’alabastre. Aquest diumenge 28 de maig està previst un acte de doble celebració, ja que a banda de “2017 · Any Alabastre Sarral”, cal destacar [...]
  • Festival Terres Catalunya. El festival terres Catalunya aposta per convertir les Terres de l’Ebre en un referent internacional del turisme sostenible.   Ja està tot a punt perquè del 31 de maig al 3 de juny se celebri a Tortosa la primera edició del terres Catalunya – INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM FESTIVAL i del congrés sobre Paisatge, [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

El paper moneda.

Bitllet de banc (o paper moneda) és un mitjà de pagament en paper imprès, emès modernament pel banc ....

Veritats d'una trajectoria 14

.


Contrapunt


MusicFantasi


Radioteatre amb l’alumnat de 2º d’ESO de l’Institut Martí l’Humà

Melodic Avenue_vol_05

HOMO@TechnoCalçotada 11-03-2017 Part2 Tarde

Màgic Hoodoo - Eterns Feat. Litus

Stromboli Jazz Band va celebrar el seu 5è aniversari

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.