opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

DeltaFira i Mescla 2017.

Què és Mescla?

Organitzada per l’Ajuntament de Deltebre i emmarcada dins dels actes de la DeltaFira, on es commemorarà els 40 anys del municipi, la Mostra de Gastronomia Mescla té per objectiu posar en relleu els trets característics que afavoreixen a la riquesa del territori: la cuina, el paisatge i el turisme.

Obrirà les portes els dies 19, 20 i 21 de maig per compartir les sensacions i les emocions que es desprenen de l’essència del Delta de l’Ebre, deixant-nos gaudir dels sabors més exquisits de la cuina del territori.

Després de l’èxit de la seva primera edició, Mescla torna amb els seus tasts, les demostracions de cuina, els maridatges… i amb l’agenda plena d’activitats com el sopar màgic elaborat pel Fran López, cuiner guardonat amb dues estrelles Michelin.

Aquest any ens espera una gran novetat, ja que s’estrena la Nit de Mescla. El dissabte 20 de maig hi tindrà lloc un esdeveniment màgic i especial on, amb música de fons, podrem gaudir d’un sopar elaborat per Fran López.

És conegut per fer arribar la cuina d’autor de les Terres de l’Ebre a Barcelona, aportant una renovació constant però sense perdre l’essència de la cuina tradicional. El seu entusiasme per la cuina i la seva preparació el van convertir l’any 2009 en el quart cuiner més jove del món en aconseguir una estrella Michelin. La seva primera, perquè aquest darrer any, sis mesos després de l’obertura de Xerta Restaurant, ell i el seu equip n’obtenen una altra, convertint-se, d’aquesta manera, en l’únic cuiner de les Terres de l’Ebre en comptar amb dues estrelles de la Guia Roja.

La Nit de Mescla, tindrem l’oportunitat de delectar-nos amb la seva cuina. 

T’ho perdràs? Viu l’experiència!

Print Friendly
Similar posts
  • Festival Internacional de Música. Santa Coloma participarà en el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Del 8 de juliol al 15 d’agost es celebrarà la primera edició del Festival que descobrirà diferents indrets de la Costa Daurada mitjançant la música. El Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou és un important esdeveniment de música clàssica que tindrà lloc aquest estiu [...]
  • Joan, Nil i Oriol Cardona a l’E... L’esdeveniment esportiu engloba la cursa nocturna “Barrancs de Llegenda” i la competició d’escalada “Penitent Crew” El Club Excursionista Montblanc organitza, pels propers dies 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició de l’Enfila’t. Es tracta d’un esdeveniment de caire esportiu que engloba la competició d’escalada “Penitent Crew” i la cursa nocturna “Barrancs de [...]
  • Festival de Cinema i Paisatge. “Estiu 1993”, “Safari” o “Looking for Infinity” són algunes de les projeccions de la segona edició de mónFILMAT que enguany potencia el debat sobre els aspectes creatius i socials. El cinema d’autor vinculat al paisatge i on l’entorn, més enllà d’embolcallar l’acció, esdevé un protagonista més tornarà aquest mes de juliol a les Terres de [...]
  • Nou èxit per «X-TREM» La peça ha estat seleccionada al MIV- Mostra Internacional de Videodança 2017 (dança em foco – Festival Internacional de Vídeo & Dança 2017) de Brasil DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral celebra un nou èxit per “X-TREM”, la videodansa que va produir el passat mes de setembre amb un grup d’alumnes del centre i [...]
  • Veritats d’una trajectòria «15» Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor. El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966, de les seves cançons, «Te perdi» «Si de mi te alejas» i del tema «destino»   Los Sin [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

BARBA I BARBES.

La barba és el pèl que cobreix la cara en la zona de les galtes i mandíbules dels  homes, (accidentalmente es trovar alguna dona també barbuda).. ....

Veritats d’una trajectòria 15.

El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966....

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.