opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

«X-TREM» seleccionada al Movies By Movers.

Es projectarà al mes de juliol a diferents punts d’Estats Units.

DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral tancava el 2016 presentant “X-TREM”, una producció de videodansa creada juntament amb DansPXL amb una coreografia original de la directora del centre, Mei Casabona, on hi participen diferents alumnes del centre sarralenc.

La peça, després de rebre una gran acollida a la xarxa, rebia el seu primer reconeixement al mes de març, al ser selecció oficial a les Veladas de cine y danza – 3a Muestra Internacional de Videodanza (Chile).

Ara, la peça viatjarà fins als Estats Units, ja que ha estat seleccionada al festival “Movies by Movers”, la secció de videodansa de l’American Dance Festival, que és considerat el festival de dansa més gran del món i que està en actiu des de 1934. A més, el seu jurat està format per grans figures del món de la dansa.

La peça va ser rodada el passat mes de setembre a les instal·lacions de Kasabona, a Valls, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sarral. A través del moviment el propi ballarí experimenta constantment canvis a nivell físic i emocional i “X-TREM” pretén dissenyar connexions a partir de l’abstracció del moviment on el cos, l’espai i la imatge dibuixen i defineixen per tal de despertar en l’espectador quelcom personal i únic. És una coreografia amb un gran treball físic i musical, que l’any passat els alumnes de DansAra van portar per diferents escenaris de la demarcació, i que ara recordaran per sempre gràcies a aquest videodansa que el proper mes de juliol es projectarà a diferents indrets d’Estats Units en el marc del festival.

X-TREM – Coreografia de Mei Casabona per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral Intèrprets: Noemi Arche – Iliane Borràs – Daniel Domínguez – Judit Entrena – Carla Garcia – Èrica Garcia – Cristina Giró – Lavinia Hriscu – Anna Marsal Càmera: Marta Arjona & Alberto Pérez-Mora // Edició: Marta Arjona Agraïments: Kasabona – Ajuntament de Sarral A DansPXL Production (danspxl.com // facebook.com/danspxl/) https://vimeo.com/193042857

Print Friendly
Similar posts
  • RIUBOMBORI 2017. Obertes les inscripcions al RIUBOMBORI 2017 en una edició que presenta com a novetat destacada el guardó “Reconeixement Jordi Francolí” Els grups o cantautors seleccionats per participar al festival percebran una dotació econòmica en forma de premi. La Cultural Jordi Francolí obre inscripcions als grups musicals i cantautors interessats a participar en el Festival Riubombori [...]
  • Inauguració de “Josep Darder. Retrats... El proper 26 de maig, a les set de la tarda, s’inaugurarà al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí l’exposició Josep Darder, retrats de llençol, una iniciativa de l’Associació Cultural Narcís Darder i del museu. L’exposició, que es podrà veure fins al 27 d’agost a la sala Maria Font, és una aproximació [...]
  • “Hospitalitat” de Jaume Vidal “Hospitalitat” guanya la votació popular d’XYZ que enguany intervindrà les torres de la Carrova i Campredó.   El projecte Hospitalitat de Jaume Vidal (Amposta 1977) ha guanyat per  votació popular la tercera edició de la convocatòria d’art públic i instal·lacions a espais singulars de les Terres de l’Ebre XYZ, impulsada per Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, que enguany [...]
  • “2017 · Any Alabastre Sarral” Segueixen les activitats organitzades en motiu de la celebració del centenari de la obertura del primer taller modern d’alabastre a Sarral. Es realitzarà una cercavila i un contacontes ambientat en l’alabastre. Aquest diumenge 28 de maig està previst un acte de doble celebració, ja que a banda de “2017 · Any Alabastre Sarral”, cal destacar [...]
  • Festival Terres Catalunya. El festival terres Catalunya aposta per convertir les Terres de l’Ebre en un referent internacional del turisme sostenible.   Ja està tot a punt perquè del 31 de maig al 3 de juny se celebri a Tortosa la primera edició del terres Catalunya – INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM FESTIVAL i del congrés sobre Paisatge, [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

El paper moneda.

Bitllet de banc (o paper moneda) és un mitjà de pagament en paper imprès, emès modernament pel banc ....

Veritats d'una trajectoria 14

.


Contrapunt


MusicFantasi


Radioteatre amb l’alumnat de 2º d’ESO de l’Institut Martí l’Humà

Melodic Avenue_vol_05

HOMO@TechnoCalçotada 11-03-2017 Part2 Tarde

Màgic Hoodoo - Eterns Feat. Litus

Stromboli Jazz Band va celebrar el seu 5è aniversari

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.