opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

«X-TREM» seleccionada al Movies By Movers.

Es projectarà al mes de juliol a diferents punts d’Estats Units.

DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral tancava el 2016 presentant “X-TREM”, una producció de videodansa creada juntament amb DansPXL amb una coreografia original de la directora del centre, Mei Casabona, on hi participen diferents alumnes del centre sarralenc.

La peça, després de rebre una gran acollida a la xarxa, rebia el seu primer reconeixement al mes de març, al ser selecció oficial a les Veladas de cine y danza – 3a Muestra Internacional de Videodanza (Chile).

Ara, la peça viatjarà fins als Estats Units, ja que ha estat seleccionada al festival “Movies by Movers”, la secció de videodansa de l’American Dance Festival, que és considerat el festival de dansa més gran del món i que està en actiu des de 1934. A més, el seu jurat està format per grans figures del món de la dansa.

La peça va ser rodada el passat mes de setembre a les instal·lacions de Kasabona, a Valls, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sarral. A través del moviment el propi ballarí experimenta constantment canvis a nivell físic i emocional i “X-TREM” pretén dissenyar connexions a partir de l’abstracció del moviment on el cos, l’espai i la imatge dibuixen i defineixen per tal de despertar en l’espectador quelcom personal i únic. És una coreografia amb un gran treball físic i musical, que l’any passat els alumnes de DansAra van portar per diferents escenaris de la demarcació, i que ara recordaran per sempre gràcies a aquest videodansa que el proper mes de juliol es projectarà a diferents indrets d’Estats Units en el marc del festival.

X-TREM – Coreografia de Mei Casabona per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral Intèrprets: Noemi Arche – Iliane Borràs – Daniel Domínguez – Judit Entrena – Carla Garcia – Èrica Garcia – Cristina Giró – Lavinia Hriscu – Anna Marsal Càmera: Marta Arjona & Alberto Pérez-Mora // Edició: Marta Arjona Agraïments: Kasabona – Ajuntament de Sarral A DansPXL Production (danspxl.com // facebook.com/danspxl/) https://vimeo.com/193042857

Print Friendly
Similar posts
  • Festival Internacional de Música. Santa Coloma participarà en el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Del 8 de juliol al 15 d’agost es celebrarà la primera edició del Festival que descobrirà diferents indrets de la Costa Daurada mitjançant la música. El Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou és un important esdeveniment de música clàssica que tindrà lloc aquest estiu [...]
  • Joan, Nil i Oriol Cardona a l’E... L’esdeveniment esportiu engloba la cursa nocturna “Barrancs de Llegenda” i la competició d’escalada “Penitent Crew” El Club Excursionista Montblanc organitza, pels propers dies 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició de l’Enfila’t. Es tracta d’un esdeveniment de caire esportiu que engloba la competició d’escalada “Penitent Crew” i la cursa nocturna “Barrancs de [...]
  • Festival de Cinema i Paisatge. “Estiu 1993”, “Safari” o “Looking for Infinity” són algunes de les projeccions de la segona edició de mónFILMAT que enguany potencia el debat sobre els aspectes creatius i socials. El cinema d’autor vinculat al paisatge i on l’entorn, més enllà d’embolcallar l’acció, esdevé un protagonista més tornarà aquest mes de juliol a les Terres de [...]
  • Nou èxit per «X-TREM» La peça ha estat seleccionada al MIV- Mostra Internacional de Videodança 2017 (dança em foco – Festival Internacional de Vídeo & Dança 2017) de Brasil DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral celebra un nou èxit per “X-TREM”, la videodansa que va produir el passat mes de setembre amb un grup d’alumnes del centre i [...]
  • Veritats d’una trajectòria «15» Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor. El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966, de les seves cançons, «Te perdi» «Si de mi te alejas» i del tema «destino»   Los Sin [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

BARBA I BARBES.

La barba és el pèl que cobreix la cara en la zona de les galtes i mandíbules dels  homes, (accidentalmente es trovar alguna dona també barbuda).. ....

Veritats d’una trajectòria 15.

El Josep Maria fa un repàs el grup musical anomenat Los Sin Nombre, durant l’any 1966....

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.