opinio
Cultura i oci

Escolta'ns
PODCAST NOTICIES OPINIO VIDEO MUSICA XVTV


PDT

El Teginat de Sant Miquel
Vídeo reportatge dels treballs efectuats


PDT

Montblanc Vila Medieval
Història i pedra.

Categories

Arxius

«X-TREM» seleccionada al Movies By Movers.

Es projectarà al mes de juliol a diferents punts d’Estats Units.

DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral tancava el 2016 presentant “X-TREM”, una producció de videodansa creada juntament amb DansPXL amb una coreografia original de la directora del centre, Mei Casabona, on hi participen diferents alumnes del centre sarralenc.

La peça, després de rebre una gran acollida a la xarxa, rebia el seu primer reconeixement al mes de març, al ser selecció oficial a les Veladas de cine y danza – 3a Muestra Internacional de Videodanza (Chile).

Ara, la peça viatjarà fins als Estats Units, ja que ha estat seleccionada al festival “Movies by Movers”, la secció de videodansa de l’American Dance Festival, que és considerat el festival de dansa més gran del món i que està en actiu des de 1934. A més, el seu jurat està format per grans figures del món de la dansa.

La peça va ser rodada el passat mes de setembre a les instal·lacions de Kasabona, a Valls, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sarral. A través del moviment el propi ballarí experimenta constantment canvis a nivell físic i emocional i “X-TREM” pretén dissenyar connexions a partir de l’abstracció del moviment on el cos, l’espai i la imatge dibuixen i defineixen per tal de despertar en l’espectador quelcom personal i únic. És una coreografia amb un gran treball físic i musical, que l’any passat els alumnes de DansAra van portar per diferents escenaris de la demarcació, i que ara recordaran per sempre gràcies a aquest videodansa que el proper mes de juliol es projectarà a diferents indrets d’Estats Units en el marc del festival.

X-TREM – Coreografia de Mei Casabona per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral Intèrprets: Noemi Arche – Iliane Borràs – Daniel Domínguez – Judit Entrena – Carla Garcia – Èrica Garcia – Cristina Giró – Lavinia Hriscu – Anna Marsal Càmera: Marta Arjona & Alberto Pérez-Mora // Edició: Marta Arjona Agraïments: Kasabona – Ajuntament de Sarral A DansPXL Production (danspxl.com // facebook.com/danspxl/) https://vimeo.com/193042857

Print Friendly
Similar posts
  • GALÍCIA la Costa da Morte. Article original del Dr. Enric Sánchez Cid Condensat per a publicar-lo a La Veu Jove, per Josep M. Contijoch I.- A COSTA DA MORTE La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo. Aquest recorregut el va iniciar el doctor [...]
  • I de quan Barberà era mar. Miquel Àngel Anadón presenta la seva obra escultòrica sota el títol “…i de quan Barberà era mar” amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola. Sota el lema de DIVERTIMENTOS, Anadón ens presentarà “animalons” de mar de grans dimensions que vivien a les aigües de Barberà [...]
  • Del no-res. Alumnes de 2º ESO  trimestre  1º del curs 2016/2017 de l’Institut Martí l’Humà. Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència: haver estat a la presó. El fet d’haver estat a la presó li limita les opcions per escollir la vida que vol tindre. [...]
  • Concert de Sopa de Cabra. Sopa de Cabra actuarà el 19 d’agost a Santa Coloma de Queralt   El grup gironí, Sopa de Cabra, serà el cap de cartell de la festa major de Santa Coloma de Queralt dins la gira Sopa de Cabra tanca el cercle. L’actuació tindrà lloc el dissabte 19 d’agost al pati de l’emblemàtic castell dels Comtes [...]
  • La Fita Colomina. La Fita Colomina és una cursa POPULAR d’orientació. A la sortida es dona un mapa amb uns punts marcats i un xip per marcar cada fita. A partir d’aquí els corredors han d’intentar aconseguir passar per totes les fites en el menor temps possible i en l’ordre corresponent. Cadascú pot dur a terme la cursa [...]

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


M:P.

Webcam-MeteoPrades


El Foradot

Opinió. - Josep Mª Contijoch.

GALÍCIA la Costa da Morte.

La Costa de la Mort, Costa da Morte, és una regió costanera de Galícia que abasta des de Cap Fisterra fins al Cap Roncudo.....

Veritats d’una trajectòria 16.

El Josep Maria fa un comiat al grup musical Los Sin Nombre, i ens comença a parlar del grup musical Los Alamos....

Del no-res

Aquesta història narra la vida d’un indigent que viu les petites peripècies del dia a dia; però amb una gran diferència...

Màgic Hoodoo.

Primer video oficial de Màgic Hoodoo pertanyent al nostre primer EP "Eterns" (2017) amb la col.laboració de Litus! ....

Segueix-nos als nostres canals


.


laveujovetv.cat/blog

.