opinio
Televisió per Internet, vídeo, ràdio, cultura i oci

XarxaVeuTV

La primera emissora de ràdio on-line de la Conca, consolida el seu creixement en el primer any d’emissions.

Estudis de Xarxa VeuTV

Els Estudis de XVTV

Xarxa VeuTV, es l’emissora gestionada per l’associació “La Veu jove de la Conca”, creada a finals de 2013 per l’associació de la Vila Ducal i que va començar les emissions regulars a principis de 2014. L’emissora Xarxa VeuTV és la primera exclusivament on-line de la contrada. Aquesta nova experiència -inèdita a la Conca de Barberà- ha estat una de les emissores del seu àmbit més seguides de tota Catalunya.

NOTICIESPODCASTVIDEOSARTICLESMUSICAXARXAVEUTV
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escolta’ns en directe
 

 

Xarxa VeuTV és només la secció de ràdio de l’associació de la Conca i pot seguir-se a través de www.laveujovetv.cat, també per iTunes o la plataforma  tunein.com, una de les capdavanteres a nivell europeu.

La Veu jove de la Conca també col·labora amb altres entitats locals de la comarca, així podem trobar vídeos a youtube amb aparicions musicals de la Bandarra Street Orkestra, els balls d’Ilina al Helua i els bastoners de Montblanc, o teatres amb les companyies Amics dels Pastorets o Fila Zero, entre altres. Fins a 3.515 visualitzacions han tingut els vídeos a www.youtube.com i, respecta a les xarxes socials, la punta és un curt molt divertit del programa Planet Dance especial Nadal que pot veure’s al facebook amb 1.160 visualitzacions.

 

 

Print Friendly

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *